Priser

Min rådgivning foregår privat i dit hjem eller hjemme hos mig.

Jordemoderkonsultation Konsultation hjemme hos mig, med graviditets tjek og samtale med fokus på dig og din nuværende situation i graviditeten.

Pris: 500kr for 45 min.

Terapi konsultation Samtale og afklaring af førfødselsangst, efterfødselsreaktioner og  gennemgang af tidligere fødselsforløb.

Pris: 2000kr for 2 timers konsultation.

Babytrivsels besøg Fintuning af babys signaler og fremning af Babytrivsel herunder søvn og rutiner. inkl. Opfølgende samtale pr tlf /email.

Pris: 2000kr for 2 timers konsultation.

Amme og Babyforberedelse 3 timers foredrag med fokus på Det fjerde triester, ammeopstart og babys trivsel. Husk I får ‘to for en pris’ på Amme og Babyforberedelses kurset, når I har været på et af mine kurser. Dvs I betaler 500kr for jer begge. Rabatten kan kun bruges som par og husk at oplys om det ved booking af hold.

Pris 500kr for 3 timer

Ammerådgivning Afklaring af sår og smerteproblematikker samt mistrivsel hos barnet med manglende vægtøgning og søvn. Forståelse for amningens døgnrytme og barnets tegn på trivsel med udgangspunkt i en 2 dages amme/søvn logbog og efterfølgende telefonisk opfølgning x2.

Pris: 2000kr for 2 timers konsultation

Fødselsmodning Samtale om naturlig igangsættelse og fødselsfordrende strategier med udgangspunkt i din/jeres fysiske og mentale tilstand. Instruktion og behandling med afspænding ved Rebozo (mexicansk rysteteknik, Sidelying release (bækkenåbning) og oxytocinfremmende afspænding med Meyermetoden. Hindeløsning kan gøres hvis over termin. Modnings akupunktur kan inkluderes.

Pris: 2000kr for 2 timers konsultation

Privat fødselsforberedelse med Meyermetoden hos jer.
Et individuelt forløb ud fra jeres udgangspunkt, med tid til at tage pulsen på graviditetens tanker og udfordringer og samtidig få fuld fødselsforberedelse og en efterfølgende efterfødselssamtale.

3 sessioner af 2,5 timers varighed
1 efterfødselssamtale tlf/skype
Pris: 4000 kroner   Aften Weekend tillæg 500kr pr gang.

(3500kr ved forløb hos mig i dagstid)

Fast track gruppe fødselsforberedelse med Meyermetoden – kursus af 5 timer Fødselsforberedelse med fokus på vemestring og samarbejde – vi har fart på og du skal møde velforberedt op! – kompendie med hjemmestudie ligger online.

Pris: 1950 kroner pr. par

Fødsel i Fokus Gruppeforberedelse med Meyermetoden – kursus af 7,5 timer
Hyggelig, sjov og lærerig fødselsforberedelse med gode beretninger og masser af spændende teori for både mænd og kvinder. Partneren falder IKKE i søvn i min undervisning – han har alt for travlt med at lære, hvordan han skal passe på dig. I lærer alt, hvad I skal vide om fødslen og jeres roller.

3 sessioner af 2, 5  timers varighed. Inklusive en forudgående ‘fear clearance’ tlf/skypesamtale.
2500 kroner

 

Efterfødselscafe to timers samtale rum om jeres fødselsoplevelser med vores fælles refleksioner og helende forståelse.

Gravid og Mødregruppe homeparties
3 timers gruppekonsultation med op til 5 personer.
Fokus på ammeforberedelse i graviditeten, babyhviskning i det fjerde trimester, fødselsforberedelse, Meyermetoden og amning – alt efter hvad I ønsker..
Pris: 2500 kroner for en gruppe.

 

For besøg mere end 2 timer faktureres per påbegyndt time.
Tillæg for aften, weekend og helligdage: 500 Kr.
For kørsel uden for hovedstadsområdet tillægges kørselsgodtgørelse 3 kroner pr. kilometer med mindre andet er aftalt i forbindelse med mine Jyllands ture. Her betales ikke for kørsel.

Skriv og hør hvornår jeg næste gang er på farten. Generelt dækker jeg hele Danmark.