Theis og Maries Fødselsønsker. Eksempel på Fødselsplan.

Læs deres fødselsberetning her  Marie og Theis vej til en styrkende fødsel

 

THEIS OG MARIES ØNSKER TIL LILLEFODS FØDSEL(SDAG)

Vi håber på en hjemmefødsel i rolige omgivelser med plads til alle fødslens følelser. Ro, intimitet og samarbejde er vigtigt for os – derfor har vi på forhånd taget stilling til nogle forberedelser/ønsker til fødslen, som vi har skrevet i punktform herunder:

  • Vi har sørget for mad, snacks og drikkevarer – som jordemoder må du endelig føle dig hjemme og tage, hvad du har lyst til.
Læs mere

Marie og Theis vej til en styrkende fødsel <3

Kære Heidi,

Så blev jeg endelig færdig med vores fødselshilsen til dig. Jeg havde forestillet mig, at det skulle være en kort mail, men vi har simpelthen taget så meget med os fra forberedelsen, at mailen endte med at blive temmelig lang 😉 Det er allerede to måneder siden, lille Gertrud kom til verden d. Læs mere

Birthday card – greeting from a Meyer client

Hi Heidi,
I’m still pretty sleep deprived so I’m writing in English to make it easy for myself. I just wanted to thank you for the course. I really feel like it helped me feel more prepared for Flora’s birth. It was already 4 weeks ago now, and I feel somehow like it’s gone by so fast and lasted an eternity at the same time.
Læs mere

Meyermantra -dine støttesætninger til fødslen.

 

 

I min fødselsforberedelse har jeg gjort det lidt nemt for jer ved at være meget konkret med mine værktøjer – både til fysisk og psykisk afspænding, men også til mindset og fødselsforståelse.  En af de ting, der hjælper jer meget, er de støtte sætninger, som jeg kalder MEYERMANTRAER

Meyer mantra til den gode fødsel.

Læs mere