Lær Meyermetoden

Alt efter dit udgangspunkt og behov tilbyder jeg forskellige veje til lat lære Meyermetoden.

Du kan vælge at lære metoden i en single konsultation eller som en del af Fødsel i Fokus -fødselsforberedelses programmet eller på workshop.

Jordemoderkonsultation 1 times konsultation hvor vi koncentrerer os om at I lærer teknikken.

Pris 750 kroner

Teknik Workshop Arrangeres fra gang til gang. 2 timers gennemgang af teknikken 1 times praktisk øvelse, så teknikken kommer helt på plads i sin mest effektive form.

Privat fødselsforberedelse med Meyermetoden hjemme hos jer.
Et individuelt forløb ud fra jeres udgangspunkt, med gennemgang af tidligere fødselsforløb eller andre frygtproblematikker. Der er tid til at tage pulsen på graviditetens tanker og udfordringer og samtidig få fuld fødselsforberedelse og teknikker på plads. Følges op med en efterfølgende telefonisk efterfødselssamtale.

3 sessioner af 2,5 timers varighed
1 efterfødselssamtale tlf/skype
Pris: 5000 kroner

Fuldt forløb hos mig 3500kr

Light version for fleregangsfødende 3000kr for 2 x 2 timer.

Fast track gruppe fødselsforberedelse med Meyermetoden kursus af 5 timer Fødselsforberedelse med fokus på vemestring og samarbejde – vi har fart på og du skal møde velforberedt op! – kompendie med hjemmestudie ligger online og forventes gennemlæst inden deltagelse.

Pris: 2500 kroner pr. par

Fødsel i Fokus Gruppeforberedelse med Meyermetoden kursus af 7,5 timer
Hyggelig, sjov og lærerig fødselsforberedelse med gode beretninger og masser af spændende teori for både mænd og kvinder. Partneren falder IKKE i søvn i min undervisning – han har alt for travlt med at lære, hvordan han skal passe på dig. I lærer alt, hvad I skal vide om fødslen og jeres roller.

3 sessioner af 2, 5  timers varighed. Inklusive en forudgående ‘fear clearance’ tlf/skypesamtale.
2500 kroner

Privat selvorganiseret Gruppeforberedelse Fødselsforberedelsen kan holdes i gruppe hos jer, hvor I samler 3-5 par og afholder det hos hinanden. I står selv for forplejning.

3 sessioner af 2,5 timers varighed
1 efterfødselssamtale tlf/skype
Pris: 2000 kroner/par   Aften Weekend tillæg 500kr pr gang.

Husk I får ‘to for en pris’ på Amme og Babyforberedelses kurset, når I har været på et af mine kurser. Dvs I betaler 500kr for jer begge. Rabatten kan kun bruges som par.