Lær Meyermetoden

Alt efter dit udgangspunkt og behov tilbyder jeg forskellige veje til at lære Meyermetoden.

Du kan vælge at lære metoden i en single konsultation eller som en del af Fødsel i Fokus -fødselsforberedelses programmet eller på workshop.

Privat fødselsforberedelse med Meyermetoden.
Et individuelt forløb ud fra jeres udgangspunkt, med gennemgang af tidligere fødselsforløb eller frygtproblematikker. Der er tid til at tage pulsen på graviditetens tanker og udfordringer og samtidig få fuld fødselsforberedelse og teknikker på plads. Plus tilbud om en efterfølgende telefonisk efterfødselssamtale.

Fuldt forløb  7 timer 4000kr

Fuldt forløb hjemme hos jer 7 timer 5000kr

Light forløb inkl. kompendie til hjemmestudie 4 timer 3000kr

Bog Session I har læst bogen og ønsker at lære teknikken og få min personlige vejledning til jeres specifikke situation. 2 timer.  2000 kroner

 

Fast track gruppe fødselsforberedelse med Meyermetoden kursus af 6 timer Fødselsforberedelse med fokus på vemestring og samarbejde – vi har fart på og du skal møde velforberedt op! – kompendie med hjemmestudie ligger online og forventes gennemlæst inden deltagelse.

Pris: 2500 kroner pr. par

Fødsel i Fokus Gruppeforberedelse med Meyermetoden kursus af 7,5 timer
Hyggelig, sjov og lærerig fødselsforberedelse med gode beretninger og masser af spændende teori for både mænd og kvinder.  I lærer alt, hvad I skal vide om fødslen og jeres roller.

3 sessioner af 2, 5  timers varighed. 
2500 kroner

Teknik Workshop (Arrangeres ved, at I finder sammen minimum 3  og booker en dato) 2 timers gennemgang af teknikken 1 times praktisk øvelse, så teknikken kommer helt på plads i sin mest effektive form.

Pris 1500 Kroner pr mave

Privat selvorganiseret Gruppeforberedelse Fødselsforberedelsen kan holdes i gruppe hos jer, hvor I samler 3-5 par og afholder det hos hinanden. I står selv for forplejning.

3 sessioner af 2,5 timers varighed
Pris: 2000 kroner/par

 

Aften/Weekend/kørsel over 30min:  tillæg 500kr pr gang.

Husk I får ‘to for en pris’ på Amme og Babyforberedelses kurset, når I har været på et af mine kurser. Dvs I betaler 500kr for jer begge. Rabatten kan kun bruges som par.