Lær Meyermetoden

Alt efter dit udgangspunkt og behov tilbyder jeg forskellige veje til lat lære Meyermetoden.

Du kan vælge at lære metoden i en single konsultation eller som en del af Fødsel i Fokus -fødselsforberedelses programmet eller på workshop.

Jordemoderkonsultation Konsultation hjemme hos mig, med graviditets tjek og samtale med fokus på dig og din nuværende situation i graviditeten.

Pris: 500kr for 45 min.

Teknik Workshop Arrangeres fra gang til gang. 2 timers gennemgang af teknikken 1 times praktisk øvelse, så teknikken kommer helt på plads i sin mest effektive form.

Privat fødselsforberedelse med Meyermetoden hos jer.
Et individuelt forløb ud fra jeres udgangspunkt, med tid til at tage pulsen på graviditetens tanker og udfordringer og samtidig få fuld fødselsforberedelse og en efterfølgende efterfødselssamtale.

3 sessioner af 2,5 timers varighed
1 efterfødselssamtale tlf/skype
Pris: 4000 kroner  (3500kr hos mig i dagstid) Aften Weekend tillæg 500kr pr gang

Fast track gruppe fødselsforberedelse med Meyermetoden kursus af 5 timer Fødselsforberedelse med fokus på vemestring og samarbejde – vi har fart på og du skal møde velforberedt op! – kompendie med hjemmestudie ligger online og forventes gennemlæst inden deltagelse.

Pris: 1950 kroner pr. par

Fødsel i Fokus Gruppeforberedelse med Meyermetoden kursus af 7,5 timer
Hyggelig, sjov og lærerig fødselsforberedelse med gode beretninger og masser af spændende teori for både mænd og kvinder. Partneren falder IKKE i søvn i min undervisning – han har alt for travlt med at lære, hvordan han skal passe på dig. I lærer alt, hvad I skal vide om fødslen og jeres roller.

3 sessioner af 2, 5  timers varighed. Inklusive en forudgående ‘fear clearance’ tlf/skypesamtale.
2500 kroner

Privat selvorganiseret Gruppeforberedelse Fødselsforberedelsen kan holdes i gruppe hos jer, hvor I samler 3-5 par og afholder det hos hinanden. I står selv for forplejning.

3 sessioner af 2,5 timers varighed
1 efterfødselssamtale tlf/skype
Pris: 2000 kroner/par   Aften Weekend tillæg 500kr pr gang.

Husk I får ‘to for en pris’ på Amme og Babyforberedelses kurset, når I har været på et af mine kurser. Dvs I betaler 500kr for jer begge. Rabatten kan kun bruges som par.