Meyermetoden til stress og smerte behandling

Meyermetoden som meditation og afspænding

Du opnår lynhurtigt parasympatisk aktivitet i hjernen, idet teknikken fungerer som en genvej til afspænding af både krop og hjerne. Teknikken fungerer ved at tømme hovedet for tanker, komme ned i kroppen, blive grundet og bodyscannet. Alt sammen på få minutter.

Heidi benytter teknikken som led i både fødselsmodning og jordemoderterapi, og har haft klienter der har brugt teknikken til stress og angsthåndtering.

Meyermetoden som generel smertelindring

Meyermetoden kan bruges til afledning af diverse smerter. Listen af positive tilbagemeldinger fra sygehusvæsenet er lang. Bla. cancerpatienter, gastric bypass og kroniske smertepatienter har meldt tilbage, at teknikken har kunnet lindre, hvor morfin ikke havde effekt.

Heidi er selv kronisk smertepatient som følge efter diskusprolaps med modicforandringer. I den forbindelse afholder hun foredrag om hvordan man med udgangspunkt i den Bio-psyko Sociale smertemodel og Meyermetoden kan få lindring og bedre livskvalitet med smerter. Heidi selv lever et aktivt liv uden behov for smertestillende medicin på trods af smertediagnosen.

Heidi kan bookes til konsultationer, foredrag direkte eller igennem agent. Kontakt for nærmere info.