Meyermetoden

 

Jess Lycoops fødselsfotograf

Meyermetoden er en konkret teknik med flere funktioner.

Meyermetoden som ve-mestring, smertelindring og fødselsfremning

Metoden er udviklet til vemestring og smerte-afledning ved hjælp af Gatekontrol og hypnose, men har også vist sig at have en markant positiv effekt på hormonflow ved hjælp af Parasympatisk aktivitet. Derudover vil den totale afspænding under veen fremme barnets mulighed for nedtrængning i bækkenet. Værktøjet kan bruges i sin fulde form, over kortere eller længere tid, men kan også bruges som enkelte understøttende Meyertryk, som support til en allerede god mestring.

Heidi har undervist over 300 jordemødre og studerende i teknikken, som er bredt kendt og sammen med fødselsforberedelsens andre værktøjer anerkendt for dens indvirkning på parrets teamwork og fødselsoplevelser.

Læs Jordemoderforeningens artikel om teknikken her Gør fokus på smerte ondt værre?

Læs mere om hvordan Meyermetoden virker og hvordan den kan hjælpe jer i jeres fødsel her

Meyermetoden som meditation og afspænding

Du opnår lynhurtigt parasympatisk aktivitet i hjernen, idet teknikken fungerer som en genvej til afspænding af både krop og hjerne. Teknikken fungerer ved at tømme hovedet for tanker, komme ned i kroppen, blive grundet og bodyscannet. Alt sammen på få minutter.

Heidi benytter teknikken som led i både fødselsmodning og jordemoderterapi, og har haft klienter der har brugt teknikken til stress og angsthåndtering.

Meyermetoden som generel smertelindring

Meyermetoden kan bruges til afledning af diverse smerter. Listen af positive tilbagemeldinger fra sygehusvæsenet er lang. Bla. cancerpatienter, gastric bypass og kroniske smertepatienter har meldt tilbage, at teknikken har kunnet lindre, hvor morfin ikke havde effekt.

Heidi er selv kronisk smertepatient som følge efter diskusprolaps med modicforandringer. I den forbindelse afholder hun foredrag om hvordan man med udgangspunkt i den Bio-psyko Sociale smertemodel og Meyermetoden kan få lindring og bedre livskvalitet med smerter. Heidi selv lever et aktivt liv uden behov for smertestillende medicin på trods af smertediagnosen.

Heidi kan bookes til foredrag direkte eller igennem agent. Kontakt Heidi for nærmere info.

Meyermetoden som søvnassociation til børn

Teknikken kan være en del af en god soverutine for børn i alle aldre. Helt ned til nyfødte kan have glæde af teknikkens dybe beroligende tryk, som både afspænder, men også definere og grounder barnets krop. Teknikkens dybde og flow har en nedregulerende effekt på nervesystemet, og barnets sanseintegration stimuleres.

Heidi er uddannet i spædbørns motorik og sanseintegration ved BørneFys Hannah Harboe og hun har erfaring som Supernanny fra Hong kong, hvor hun har arbejdet med forskellige problemstillinger i børnefamilier. Blandt andet afkodning af spædbarnets trivsel og etablering af gode søvnassociationer.

Læs mere om hvordan Heidi arbejder med spædbørns trivsel her