Instagram

Jeg arbejder for at udbrede den gode fødsel, -ikke ved at sige, at der kun er en vej og en metode der virker- men ved at vise jer vejen i jer selv. Jeg ønsker at vække jeres “latente viden” den intuitive og instinktsfulde viden, som vi alle bærer, men som er blevet dækket af generationers mudder og usandheder om, at fødsler skal være smertefulde, farefulde og medicinske begivenheder, ude af vores egen kontrol.

Jeg ønsker at give jer fødslen tilbage!  Jeg ønsker at give jer værktøjer og handlingsstrategier, der giver jer tilliden til at gå ind i fødslen med en positiv forventning om, at fødslen kan blive en god og styrkende oplevelse, lige meget hvilken fødsel I ender med at få.

Den gode fødsel ligger nemlig i, at vi føler, at vi gjorde vores bedste og tog de rigtige valg, til den fødsel vi fik.

“Maieutik (eller majeutik; af græsk maieutikos ‘jordemodergerning’) er et begreb eller metode som filosoffen Sokrates anvendte sig af i sin erkendelsesteori. Tanken er at hjælpe den anden med at “føde” de tanker vedkommende bærer på, er svanger med. Mennesket bærer sandheden i sig som det skal lære at kende, og det skal selv opdage den. (Wiki)

Herunder kan I følge med i min Instagram hvor jeg dagligt lægger fødselsforberedende tekster og inspiration op for at sprede budskabet om den gode styrkende fødselsoplevelse. – God læselyst <3

[den akutte fødsel]
Jeg har i dag lagt en story om den akutte fødsel i højdepunkter på Meyermetodens insta. Og i den anledning, har jeg opfordret til deling af, hvor fantastisk ukompliceret og god den uplanlagte hjemmefødsel kan være, så flere kan få frygten ud af tanken og tage imod den gave en hurtig fødsel kan være❤️
——————————————-
Hej
Jeg så din story og vil lige dele min fødselsberetning 😊

Jeg har for en måned siden født mit andet barn ved en uplanlagt hjemmefødsels, som blev en fantastisk oplevelse for mig og min lille familie 😊
Jeg vågnede kl. 03.00 med veer og vækkede min mand 03.20 da veerne allerede der var meget kraftige. Jeg fik kort efter en presse ve, men troede ikke rigtig på at jeg var så langt. Min mand ringede til fødeklinikken hvor jeg skulle føde, som sagde at vi bare kunne komme. Men da jeg mærkede mellem mine ben kunne jeg allerede mærke lillebrors hoved, hvilket var efter kun 2 presse veer. Da jeg kommer ind i vores seng igen, var hovedet allerede ude og netop da kom storebror ind i soveværelset. Min mand sagde med stor glæde “Lillebror kommer nu” hvorefter min første søn sagde “Jeg går lige op og hjælper mor” 🥰 Han gik hen til mig og holder mig i hånden imens min mand, med hjælp fra jordmoderen på telefonen, tog imod lillebror ved den næste ve.
Det var den fineste oplevelse og virkelig en dejlig fødsel. Da jeg først mærkede hovedet og vi forstod at jeg skulle føde hjemme og min mand skulle tage imod, så forsvandt panikken og vi fandt ro i at det skulle vi nok klare med hjælp fra jordmoderen på telefonen. At storebror kom ind og var med og slet ikke var bange, gjorde oplevelsen endnu mere skøn og fantastisk. 5-10 minutter efter at lillebror var født kom ambulancen og jordmoderen hjem til os. Alle havde det godt og alt var gået som det skulle, så vi kunne blive hjemme og jordmoderen hjalp med at få født moderkage osv. alt imens storebror kom op i ambulancen, til stor begejstring.
Alt i alt en fødsel som vi aldrig havde troet kunne lade sig gøre sådan, men som var en kæmpe gave og en oplevelse vi har med os for livet ♥️
——————————————
@stinastuckmann tusind tak for at dele jeres fantastiske familie og fødsel med os andre🙏🏻
...

[fødselshilsen]
(Fik lige lyst til at sprede lidt Babydope -og fandt en lidt ældre fødselshilsen frem, som jeg mangler at dele❤️)
———
Jeg fødte vores lille pige i går og vil bare sige tusinde tak for Meyermetoden!
Det fungerede så godt for os og havde bare en fantastisk hjælp i at Martin kunne være med under fødslen.
Jeg fik ingen smertestillende og jordemoderen vi fødte med var meget imponeret over din metode, som hun også læste om i de papirer vi havde med. Så der var virkelig en sucess! Tak! 🙏
—————————-
Tak for den dejlige hilsen
@louisesmadblog -jeg glæder mig til at møde lillepigen og høre mere om fødslen ❤️ #tillykkemedbabyen #meyerbaby #fødselshilsen #meyerfødsel
...

En gang oplevede jeg vandet gå fire meter hen over hele fødestuen. Imponerende! ✌🏻
Fostervandet lugter “fadt” og kan være mange farver. Oftest klart, måske lyserødt, lidt blodtilblandet, men der kan også være brune, gule og grønne toner og partikler i vandet.
Meget af det er gamle hudceller, fosterets lanugahår, størknet eller frisk blod. Og så kan der være mekonium -barnets afføring, i vandet, hvilket giver den grønne farve.
Grønt vand i sig selv er ikke nødvendigvis tegn på fare, men det kan være et tegn på, at barnet på et tidspunkt har haft skidt i vandet og det kan nogle gange hænge sammen med, at de har været utilpasse derinde eller bare er overbårne (gået over tid). Derfor holder vi mere øje med dem, og hvordan de reagerer på fødslen, hvis vandet er grønt og hvis det også er tykt og slimet kan der være større risiko for, at barnet suger det ned i lungerne med den første vejrtrækning, hvilket kan være meget kompliceret.
Derfor vil en fødsel med grønt fostervand ofte opleves som en risikofødsel, hvor baby ikke må stimuleres efter fødslen før suget har fjernet det grønne stads fra mundhulen. Der er gerne en børnelæge med under den sidste del af fødslen blot for at være på den sikre side.
Dog vil en vaginal fødsel som regel allerede have presset lungerne rene for fostervandet, så det er sjældent at det grønne vand kompromitterer barnets vejrtrækning.
Tilgengæld kan baby være helt indfarvet i den grønne farve og lugte lidt specielt. 😆
———————————————
Fødselsplan:
Du kan spørge om din fødeafdeling kan rykke suget tæt på dit fødeleje, så baby ikke behøver blive afnavlet og fjernet fra din mave under det ukomplicerede sug, omvendt er det bedst at læge og jordemoder får gode arbejdsbetingelser, på det man kalder Sechers bord, hvis baby har brug for mere starthjælp. Så lad det være et åbent ønske og ikke et succeskriterie at baby bliver hos mor.
Partneren kan med rette gå over og holde baby i hånden og tale til baby imens de arbejder med at få frie luftveje.
#meyerfødselsplan #vandafgang #grøntfostervand #klartfostervand #fødselsplan #fødselsønsker
...

Hvorfor FØDSEL I FOKUS?
Fordi fødselsforberedelse er meget mere end blot en enkel vejrtræknings eller smertelindringsteknik, men et helt mindset, og en række strategier for jeres fælles samarbejde, der skal bære fødslen i mål.
🌱
Fødslens fremgang afhænger i høj grad af kvindens mestring og kvindens mestring afhænger af os! -hendes fødselspartnere!
Forstyrrer vi hendes fokus ødelægger vi hendes flow -hormonflowet der giver fødselsflow!
🌱
Den fødende skal være i fokus i mere end en forstand. 🌱
Hun skal være i vores fokus!
Vi skal bane vejen for hende. Skabe en tryg fødebobbel, hvor hun kan give sig hen og synke dybt ned i sit fokus uden at blive forstyrret. Derfor skal fødselspartneren og jordemoderen være bevidste om, deres tilstedeværelses indflydelse på fødslen. De skal undgå unødvendig indgriben og kontakt med den fødende, men vide hvordan de kan støtte og lede den fødende tilbage i fokus, hvis mestringen ryger.
🌱
Den fødende skal også selv holde sit fokus. Fokus, vejrtrækning og afspænding er alt hun skal kende til. I det gode fokus synker hun ned i den primale hjernes parasympatiske aktivitet, hvor flowet skabes af hormoner, der fører til THE FETAL EJECTION REFLEX. Refleksen der får mennesker til at føde på samme måde som dyr, med en refleks der udløser barnet, uden modstand, men med flowets fantastiske forløsning.
Derfor FØDSEL I FOKUS! Fordi vi ikke skal LÆRE AT FØDE, men vi skal aflære IKKE at føde SOM NATUREN HAR SKABT OS TIL❤️ Book privat eller gruppe fødselsforberedelse med Meyermetoden og KOM I FOKUS TIL JERES FØDSEL🌱 se www.meyermetoden.dk for kommende kurser eller kontakt mig direkte for jeres individuelle plan❤️
Oxxy jordemoder Heidi Meyer Vallentin☘️
#fødselifokus #fødselsflow #fødselsmodstand #meyermind #nulstilling #fetalejectionreflex #oxytocin #fødsel #fødselsforberedelse #jordemoderheidimeyervallentin
...

Følelsen når jordemødre og studerende anerkender min bog om Meyermetoden 😍😍😍 tusind tak for tag @laurahovmandpetersen 🥰🙏🏻 #meyermetodenforstuderende #meyermetoden #bogenommeyermetoden ...

[fødselshilsen]
Hej Heidi,
Jeg håber du har det godt ☀️
Jeg vil bare skrive og fortælle dig at Aske og jeg blev forældre til lille Bobby i mandags den x August kl. 04:53 på Fødeklinikkens rolige fødestue på Riget.
Jeg havde veer der kom og forsvandt i 3 dage inden.. (vores mantra var dine ord “Alt der kan gå i sig selv skal gå i sig selv”), men til sidst var det ikke til at stoppe.
Vi havde den bedste fødsel - os to og en jordmoder - på trods af at det bestemt er hårdt at have veer 😅 - og brugte Meyermetoden hele vejen igennem🙏🏼. Vi fik at vide at vi var skoleeksemplet på en perfekt fødsel og at vores samarbejde under og efter veerne var så flot 💪🏼✨💯 Jeg kan ærlig talt ikke se, hvordan jeg skulle være kommet igennem fødslen uden de værktøjer vi fik igennem fødselsforberedelsen - især alle lændetrykkene, vejrtrækningen samt trykket i panden (har været helt øm i panden i dagene efter 😄 og jordmoderen endte med at gøre det på mig, omend Aske gjorde det bedst). Undrer mig ikke over at nogle kvinder føler sig alene og er “stukket af ud af en smertestige”, som du kalder det, uden disse værktøjer. Men jeg følte derimod at Aske var min bedste fødselspartner in crime og at vi nu her efter står endnu stærkere til at imødekomme dette nye spændende kapitel i vores liv. Et stort tak skal lyde herfra 🙏🏼 Kh. Karoline
————————————————-
Åh tillykke tillykke tillykke med lækre Bobby -hvor er det bare rørende at høre, at det gik så godt på trods af en latensfase, der kunne have drillet jer rigtig meget. Det er helt vildt flot klaret❤️ og jeg er simpelthen så glad over at Aske kunne hjælpe dig - ihhhhh hvor er jeg stolt af jer🤩❤️🙏🏻 #delangelatensfasersklub
...

Bogen om Meyermetoden er den fulde guide til en bevidst fødsel, hvor I ved, hvad I går ind til, hvordan I kan påvirke jeres fødsel i en god retning og tage de rigtige valg i den fødsel der kommer.
Kapitel 9 klæder jer på til at kunne tage ejerskab over fødslen. Vælge hvor og hvordan jeres barn skal komme til verden og være i stand til at træffe de valg, der betyder, at I ikke fortryder noget bagefter.
Man skal have oplevelsen af, at man gjorde det bedste man kunne og ikke blev forstyrret af unødvendige og sværre beslutningsprocesser undervejs.
Husk at din partners vigtigste opgave er at have forståelse for og kunne skabe et “Safehouse” for dit fødearbejde. Han skal føle sig tryg nok og klædt ordentligt på til at turde initiere gode tiltag og tage beslutninger for jer, samtidig med at han skal kunne hjælpe dig tilbage på sporet, efter køreturen, undersøgelsen eller andet der har trukket dig op i din bevidsthed, hvor du begynder at forholde dig til alt for meget andet end at føde.
En fødsel er en tidslomme, hvor tid og sted forsvinder.
Husk på at det der skal til for at føde dit barn godt er de samme hormoner der skulle til for at få barnet derind! Kærlighed og velvære og give slip på tid og sted, så du kan lade hormonerne arbejde for og med dig.
I dette kapitel samler vi også op på de fødsler, der ikke går som man håbede, ønskede og drømmede om og beskriver, hvordan man kommer igen, accepterer og elsker sig selv for det gode arbejde man gjorde. #dengodefødsel #medicinskellernaturlig #meyermetoden #bogenommeyermetoden #givkvindernefødslentilbage
...

Kapitel 7 - i dette kapitel går vi all in på at fylde jeres fødetaske op med masser af gode værktøjer til brug både i graviditeten og under fødslen.
Det er begreber som ‘Fødselsdate’ ‘Meyermind’ ‘Barnet’ ‘Ankeret’ og meget andet som både modner og skaber parathed op til fødslen, men også hjælper på lindring og kontrol under fødslen.
Vi skal forberede os på fødslen på samme måde, som vi forbereder os til en vigtig livsbegivenhed som et bryllup eller barnedåb, så vi på dagen ved, hvad der skal ske og har positive forventninger til, at det bliver en fantastisk oplevelse.
I dette kapitel viser vi også de gængse massage og rebozoteknikker, samt hvile og fødestillinger og vejrtrækningsteknikker.
Meyermetoden arbejder med fire gear i en fokuseret vejrtækning, hvor fokus øges som veen skrider frem og udfordrer en. I bund og grund er det den dybe yoga vejrtrækning som altid skal være udgangspunktet, da den initierer centralnervesystemet til en indre afspænding i den muskulatur, der er drevet af det ubevidste nervesystem og dermed fremmer kroppens fulde samarbejde, men som intensiteten stiger, kan der skiftes et gear op for at øge kontrollen ved at putte lyd og tempo på vejrtrækningen.
#meyermetoden #bogenommeyermetoden #mestringsstrategier #fødselsværktøjskasse #fødeplan #vejrtrækningsteknik #fødestillinger #fødemassage #rebozo
...

Hvad ER Meyermetoden egentlig?
I det sjette kapitel i bogen er alt for-arbejdet på plads.
Du har nu forhåbentlig fået en forståelse for fødselsarbejdet og fået vendt din frygt til en boblende forventning. 🌱
Det ER rent faktisk muligt, at du kan få en fantastisk fødsel også selvom den ikke nødvendigvis går som smurt!
Husk, vi ikke kan bestemme, hvordan fødslen går, men vi kan påvirke den og vi kan bestemme, hvad vi FØLER om den fødsel vi får.
Dit barn kan sagtens komme til verden ved kejsersnit og du kan stadig boble over af sejrsfølelse og kærlighed til den lille ny og din partner. 🙌🏻
I dette kapitel arbejder vi med Meyermetoden -og hvordan den kan hjælpe dig tilbage på sporet, hvis din mestring er gået fløjten og din tvivl og fødselsmodstand sætter ind.
Du er måske på vej ud af #smertestigen og har mistet troen på dig selv og så mærker du din mand række ned i havet af veer, samle dig op og lære dig at flyde med din vejrtrækningen og totale afspænding. ❤️
Du hører kun ham og mærker kun det fokus han giver dig. Du ved han er der for dig. Ved hver eneste ve. Guider dig fra start til slut med jeres indøvede teknik, der timer og kontrollerer veerne og fører dig hurtigt tilbage på sporet og vigtigst af alt... UD af veerne. Så du kan nulstille og ikke ryger ud af smertestigen!
Og så er du der igen!
Opfrisket med nyt mod. Du kan godt det her -for du er ikke alene og din mand bærer dig igennem fødslen🌱
#meyermetoden #bogenommeyermetoden #gatecontroltheory #fødselsmestring #veer #fødselssamarbejde
...

Et godt samarbejde med din partner og ikke mindst jordemoderen og din baby er altafgørende for din fødsels succes.
Jo mere du har tillid til dine omgivelser og kan give slip udadtil -jo mere kontrol får du indadtil og kan bedre komme ned i din mestring og sørge for den optimale afspænding og hormonflow, som lindrer og fremmer fødslen.
Din partners stress og angst smitter af på dine hormoner og det er derfor vigtigt, at I sammen tager jobbet seriøst og forbereder jer, så I ved, hvad I går ind til.
I Meyermetoden får I et fælles fundament for jeres samarbejde, som gør spillereglerne mere klare og fremmer det gode samarbejde. Derudover lærer partneren at forstå den fødende kvinde. Hvordan du ændrer dig i kraft med fødslens udfordringer og hvorfor det han normalt gør for at støtte dig, ofte har den helt modsatte effekt i en fødsel.
Meyermetoden er skrevet så mænd får lyst til at læse med og får værktøjer til at gøre en forskel for dig og jeres fælles fødsel ❤️ #meyermetoden #fødselsforberedelse #frygtfrifødsel #fødselspartner #douladad #doula
...

[forstå fødslens psykologi]
Din psyke kan være en fantastisk ressource i din fødsel, men den kan også spænde ben og føre til unødvendig smerte og komplikationer.
I det fjerde kapitel i Meyermetoden tager vi dig med ind i hjernen på den fødende. Partneren skal lære hende at kende på ny, for alt det som normalt virker -virker ikke i fødslen! Og den fødende skal have indblik i hvorfor det er så vigtigt at holde mental hygiejne i fødslen.
Fødselsmekanismen består af de tre P’er : POWER -PELVIS -PASSENGER [veer,bækken og barn] Når de tre elementer spiller optimalt sammen kører hormonflowet din fødsel på skinner og du får den fødsel med fremgang og naturlige smertelindrende hormoner som er mulig.
Ovenstående virker umiddelbart som om det er uden for vores rækkevidde, men der er 2 andre P’er, som har adgang til fødselsmekanismen nemlig :
PREPARATION -PSYKE [forberedelse og psyke]
Når vi gennem forberedelsen får styr på vores psyke kan vi skabe en ve- og smerte- kontrol, som giver den fødende mulighed for at gå ind i #meyermind -den tilstand, hvor fødselsarbejdet kommer i flow.
Meyermetoden er en genvej til Meyermind, hvor du har lært din psyke, at det er okay at føde og du har tillid til processen og jeres mestringsstrategier.
Meyermetoden vender frygt til ærefrygt, som motiverer til at tage din fødselsforberedelse alvorligt og ende med at få positive forventinger som bliver indfriet 😍
#meyermetoden #dennaturligeepidural #bogenommeyermetoden
#fødselsforberedelse #frafrygttilforventning
...

Det er ikke meningen, at det skal være en ukontrolleret smertefuld oplevelse at føde et barn🌱
I kapitel 3 i Meyermetoden -den naturlige epidural, dykker vi ned i smerteteori, der vil åbne en ny verden for dig! 👌🏻
Vidste du feks. at #nocebo effekten er medvirkende til, at din smerteoplevelse er falsk høj?
At forventningen om, at en fødsel er smertefuld og farlig, er direkte årsag til at rigtig mange kvinder oplever komplikationer i deres fødsel?
Tre af Heidis kernebegreber #smertestigen #meyermind #nulstilling giver dig en forståelse for, hvordan I sammen kan nulstille din smerteoplevelse og hjælpe dig til at komme ud af veerne, så du starter på en frisk inden næste ve, og din smerteoplevelse ikke eskalerer ud af smertestigen. 💪🏻
Kapitlet tager dig omkring faktorer, der påvirker din smertetærskel og mestring og giver indgående forståelse af #gatecontroltheory som er det, der kan aflede de smertesignaler, der sendes til hjernen.
Når først du i kapitel 1 har forstået, hvorfor det ikke BEHØVER gøre ondt, bliver det også nemmere at tro på, at det ikke SKAL gøre så ondt og dermed arbejde mere positivt med de signaler, der kommer fra kroppen.
#meyermetoden #bogenommeyermetoden #vemestring
...

En vigtig del af fødselsforberedelse er udover at forstå fødselsmekanismen og hvordan man samarbejder med den, at forstå hvad der spænder ben for de gode hormoner, der får fødslen til at at køre på skinner.
Man kan sammenligne fødslens psykologiske udfordring, som en krævende løbetur. I starten af løbeturen er hjernen på vagt. Det smerter og du oplever masser af modstand og signaler fra kroppen, som hjernen tolker på. Det sker også i fødslen, men forskellen er at løberen er tryg ved at bruge sin løbekrop. Har prøvet det før og kan tolke kroppens signaler positivt og endda nå frem til at give slip i tolkningen og bare være i underbevidst fokus. Der hvor du ikke tænker over at du løber -du gør det bare. Man kalder det RUNNERS HIGH -jeg kalder det FØDSELS FLOW. For at kunne komme i fødselsflow har vi brug for at have tryghed og tillid til fødslen natur, men også forstå at fødslen ikke er fuldstændig ukendt land, men der kun er et vist antal veje fødslen kan gå.. og når vi kommer overens med de komplikationer, der kan opstå og ved hvordan vi vil håndtere dem, så kan vi give slip i analysen..
Derfor bruger vi hele andet kapitel på at gennemgå de situationer der oftest bringer frygt op og give råd til hvordan man undgår det eller står det igennem sammen, så frygten ikke komplicerer situationen yderligere.
• Den hurtige fødsel • Afføring • Kontroltab • Iltmangel/hjertelyden falder • Igangsættelse og vedrop • Epiduralblokade • Kopforløsning • Bristning • Blødning
• Uregelmæssig
hovedstilling
• Kejsersnit
Med Meyermetoden vil vi være forberedt på, at få det bedste ud af den fødsel der kommer.. ❤️ #meyermetoden #bogenommeyermetoden #frygtforfødslen #fødselsangst #dengodefødsel
...

[bogen om Meyermetoden]
Bogen starter med fortællingen om, hvordan de to forfattere Eline og Heidi mødte hinanden under fødslen af Elines 3. barn, og hvordan der sammen med den lille Oscar blev født en spire til det fremtidige samarbejde om at få Heidis metoder og teknikker ud til endnu flere.
Heidi beskriver efterfølgende hvordan Meyermetoden er opstået og har fungeret først som Heidis eget værktøj og senere videregivet til fødselspartneren under selve fødslen og i private fødselsforberedelser. Selve Meyermetoden er blot et af de mange værktøjer til den gode fødsel, som Heidi har udviklet og tanken er at klæde kvinden på til at kunne holde fokus, vejrtrækning og afspænding og partneren skal så klædes på til at kunne guide og støtte kvinden til at fastholde den indre mestring, ved at han står for det ydre ansvar.
Det første kapitel i bogen hedder Forstå din fødsel, hvor du får udbredt viden om alt fra fødselshormoner til ve-leksikon og en masse viden om, hvorfor det ikke er meningen, at det skal gøre ondt at føde et barn❤️
Følg med i de næste opslag og hør mere om bogens indhold og budskab🌱
Kommenter endelig med dine erfaringer med Meyermetoden🙏🏻
#meyermetoden #bogenommeyermetoden #dennaturligeepidural #fødselifokus
...

Det er nu et år siden jeg udgav min bog om Meyermetoden -den naturlige epidural. Og status er at den sælger og at den allerede har hjulpet rigtig mange gravide par til bedre fødsler, men også jordemødrene melder tilbage, at de kan se den virker og de selv har glæde af bogen og metoden.
Det gør mig simpelthen SÅ glad❤️
Bogen er første skridt i min “Meyermission” - Bringing back birth🌱 vi skal ikke LÆRE at føde -men aflære ikke at føde som naturen har ønsket det.
Den gode fødsel er i vores natur, men tiderne har rykket os væk fra tilliden, tiltroen og samarbejdet med fødselskraften. Den kan vi få tilbage -når vi forstår fødselsmekanismen i relation til smerteteori og mestring. Vi kan tage frygten ud af smerten og så er der bare fødsel tilbage! Pure Birth as Nature intended❤️
Meyermetoden er en komplet fødselsforberedelsesbog med alt hvad du behøver af viden om fødslen og værktøjer til at mestre udfordringen sammen, så I kan se frem til fødslen med positive følelser og bevidsthed om hvad I går ind til og hvordan I kan mestre det sammen.
Bogen kan købes i boghandlen og online og kan stå alene eller suppleres med fødselsforberedelsen Fødsel i Fokus med Meyermetoden🌱 se mere på hjemmesiden www.meyermetoden.dk #meyermetoden
...

[Fødselshilsen]
Hej Heidi. Lige en lille hilsen fra den mest skræmte og skeptiske gravide fra Aarhus fast track 😃
Jeg fødte den 18/07 en lille pige, og det gik super godt.
Fødslen startede om aftenen/natten efter en hindeløsning, og hun er født dagen efter kl 11.02. Jeg nåede ikke at få anden smertelindring end lattergas og dine metoder, da jeg åbnede mig fra 2,5 cm til 9,5 cm på to timer i undersøgelseslokalet 😉
Komisk nok troede Mads og jeg, at det ville tage mange timer, så da jeg lidt tidligt spurgte Mads, om vi skulle prøve dine tryk, svarede han, at han ikke ville bruge dem for tidligt, da de så mistede deres effekt - vi nåede ikke at bruge trykkene (og ja, han har lidt dårlig samvittighed i dag 😂). Jeg brugte selv både fejemanden, og at henlede mine tanker på andre ting, som at vrikke med tæerne, plus jeg gentog for mig selv, at det jo ikke BURDE gøre ondt - det, tror jeg, holdte mig kørende 😉
Mads trykkede mig lidt i panden til stor hjælp, og ellers var han en stor verbal støtte ift., hvor jeg ved næste udånding skulle afspænde 😃 Desværre skete min største frygt. Moderkagen sad godt fast, og det endte med, at jeg blødte 980 ml. Men igen sagde jeg til mig selv, at de havde styr på det på AUH, hvilket hjalp rigtig meget - jeg sagde det dog ikke højt 😂
Min jordemoder (verdens bedste!) ville ikke tilkalde alarm, da hun vidste, jeg var nervøs for blod. Det vidste lægen ikke, så hendes hilsen var: “Hej Mia. Jeg er her, da du bløder rigtig meget” 😬 - Det blev også taget med et smil og et grin. Alting er pludselig ikke så vigtigt eller farligt efter en fødsel.
En lang besked, der egentlig bare skulle være et tak 😃 Jeg synes, at Mads og jeg var et skide godt fødeteam, og selvom vi ikke nåede trykkene, så er jeg ikke i tvivl om, at vores fødsel ville have set helt anderledes ud uden din forberedelse. 😃 Så kæmpe TAK🙌🏼 - Håber, du har det godt og nyder sommeren ☀️@
-—————————————
Nuuuuuååååårh tak for den fine beretning og Tillykke hvor er hun nuser 🤗❤️ hvor er det bare sejt at I klarede det så flot 🥳 og haha jeg må vist lige have fat i nakken på Mads, for den kan netop hjælpe i alle faser🤣 -men flot klaret i to (tre) 😍🙏🏻 #meyermetoden #fødsel
...

Første Meyer-barselscafe løb af staben igår og Meyermor fik både babysnus og en fantastisk fødselsberetning om en andengangsfødsel i overskud og partnersamarbejde om en lille lækkermås som blev gispet ud i sejrs-kåbe ❤️ -så selvfølgelig hedder han Sejr og han var altså så mild og god at han var lige ved at ryge med hjem i lommen (hvis han havde passet) 😍
—————————————————
Næste Barselscafe er d.23. Oktober kl 10-12 på Cafe Noah på Islands Brygge og alle mine klienter er velkomne til at kigge forbi og sige hej 🥰 #meyerbarselscafe #meyermetodensbarselscafe #meyerbaby
...

Fødselhilsen fra @annikaslaatto og Rasmus, (som jeg fødte med på Storkereden for et par år siden, og sidenhen har haft fornøjelsen at fødselsforberede til lillebrors fødsel)
❤️ 4720 g og 57 cm! Vandet blev taget på Hvidovre kl 16 og han blev født 22:45. Fødte på den nyåbnede fødeklinik- en rigtig god oplevelse!
Meget rolig og uproblematisk fødsel ☺️ nu er vi hjemme igen:)
Rasmus syntes det var så godt og han var altså min Heidi under hele fødslen! Han var en kæmpe hjælp og mega sej til dine tryk!!!
De(Jordemødrene) syntes vi var ret vilde 😅💪 tusind tak igen søde dygtige Heidi!
En yngre jordmoder kom ind efter han var født og vejede ham osv .. da hun hørte at du havde hjulpet os med fødselsforberedelse udbrød hun med det samme at du er hendes store idol!! Og at alle jordmødre derinde syntes du er for sej 💪😘 hilsner fra Annika og Rasmus
—-——————————
🥰
- jeg bliver SÅ glad og helt igennem rørt dybt ind i mit jordemoderhjerte❤️ Tusind tak for den søde hilsen @annikaslaatto -og for at jeg må vise jeres skønne søn frem og få en del af æren for, hvor godt I har født ham med hjælp fra Hvidovres skønne nye fødeklinik 🙏🏻 Hvor er I bare seje 😍
#meyerbaby #meyermetoden #fødselshilsen #fødselifokus #igangsættelse #overtid #42+0 #vandafgang #tagetvandet #hvidovrefødeklinik #fødselsforberedelse #fødeklinik
#douladad #naturligfødsel #dengodefødsel #fødselsberetning
...

Meyermetoden kan bruges i alle stillinger, som en effektiv støtte til vemestring -som I kan se udført i dette klip, hvor jeg har tilpasset trykkene og guidingen til en siddende stilling.
Fokus og afspænding holdes under veen og smerten afledes. Den fødende guides til total afspænding omkring den arbejdende livmoder, som dermed opnår max potentiale til fremgang i fødslen OG kvindens smerte reduceres markant.
Effekten opnås idet Meyertryk udføres i kombination med hypnose inspireret tale, som guider kvindens hjerne til at give slip og minder hende om, hvornår hun skal komme godt ud af veen igen.
Dermed øges kontrollen over ve-arbejdet, som så aldrig stikker ud af smertestigen.
Hvis kvinden har mistet mestringen, og spænder op i smertestigen, kan metoden i sin fulde liggende form ved hjælp af Gatecontrol tricke hjernens opfattelse af smerten, få hende lindret og tilbage på sporet.
Hvis I har brugt metoden som behagelig afspænding i graviditeten, vil I have lagret en genvej til fødefokus og vemestringsteknik, som gør at den fødende automatisk vemestrer så godt at hun aldrig ryger ud af smertestigen.
Meyermetoden er en behagelig afspændingsteknik, som kan op og nedjusteres efter behov og som giver din partner et effektivt værktøj til at kunne gøre en forskel for sig i fødslen.
Læs mere på www.meyermetoden.dk og se datoer for kommende fødselsforberedelser baseret på Meyermetodens videnskabelige smerteteorier.
#meyermetoden #meyermetodensiddende #fødselifokus #smertelindring #gatecontrol #hypnose #smerteteori
...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for meyermetoden is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.