Jordemoderterapi

Graviditeten kan være en tid med mange op og nedture, som kan skabe spændinger i parforholdet men også i fødekroppen. Jeg har et øje for at finde ressourcer i sårbarheden og udfordringerne og skabe forståelse for hver jeres behov. I vil føle jer styrket i hver jeres roller mod forældreskabet og samtidig kan terapien forbedre jeres fødsels udgangspunkt ved at skabe et friere hormonflow i den trygge relation.

Det kan være meget forløsende i sig selv at få privat fødselsforberedelse, idet vi kører et individuelt forløb med udgangspunkt i jeres fundament og der er tid til at relatere den nye viden til jeres udfordringer. Derudover er der små hyggelige øvelser og hjemmearbejde fra gang til gang, som styrker jeres nærvær omkring graviditeten og kan fremme partnerens tilknytning til barnet i maven.

Det er også muligt at supplere med eller have fritstående private samtaler forbundet med jordemoderkonsultationer. Generelt er mine hjemmebesøg af 2 timers varighed, men I kan også vælge en jordemoderkonsultation hjemme hos mig som varer 60 min. Her kan vi forbinde de hyggelige kontroller med en snak om det der rør sig og sætte små spirer af refleksioner igang i jer. I kan også booke en af mine omsorgs pakker. Se mere her Graviditet i fokus, Baby i Fokus eller Familie i fokus.

BOOK MIG HER

 

Hej søde Heidi,

Vi var simpelthen så glade for at have fødselsforberedelse med dig. Og ikke nok med, at vi er meget mere klar til fødsel, så har de seks timer med dig plus hjemmearbejde og eftersnak også gjort noget rigtig godt for vores forhold, så tusind tak for det ???.

Jeg sørger for at få overført det sidste til dig med det samme, og så håber jeg lidt på at vi ses til noget fødselsmodning.

Rigtig god Valentines dag til dig.

Vi tales ved.

Kh Cecilia