Fødselsmodning

FØDSELSMODNING Starter med en samtale om det, der kan hæmme de gode ve-hormoner. Det være sig angst, bekymringer eller stress.

Jeg starter med at spore mig ind på, om parret har arbejdet hårdt på at få baby derind -for så kan det nemlig være svært at give slip og tillade baby at komme ud. Tidligere aborter eller truende for tidlig fødsel kan sammen med generel fødselsangst også hæmme fødslen både fysisk og psykisk.

En snak om at være parat, om at der er klart derhjemme og ro på pasningen af de andre børn, kan skabe plads til at koncentrere sig om lillesøsken.

Angst for fødslen får vi på plads med en lille gennemgang af fødselsmekanismen og mestringsstrategier og så kommer vi til den fysiske afspænding og hormon-fremkaldelse.

Først et par runder af Meyermetoden, så lidt Spinning babies og en god omgang rebozo. Måske en hindeløsning, et lavement og en god gang saftevand inden jeg går og opfordrer parret til at krybe i sengen sammen for en god hormonfremkaldende omgang hygge og snak om den lille ny.

Måske lidt akupunktur og en lille lur!

Man skal SKUBBE OG SKÆRME en fødsel, -ressourcerne og hormonerne og så må der godt grines. -For alt hvad der kan få os til at give slip i bevidstheden, fører os ned i underbevidstheden, derfra hvor fødselsflow opstår!