Fødsel i Fokus Fødselsforberedelse

Fødsel i Fokus med Meyermetoden er en komplet fødselsforberedelse for dig og din partner. I skal begge deltage under hele forløbet, da det i ‘Meyer-optik er i fællesskabet at fødselsflow findes.

Kvindens fokus er at opnå indre kontrol og partneren skal have styr på alt det udenom OG kunne hjælpe hende tilbage på sporet, hvis mestringen ryger. Meget af ansvaret bliver derved partnerens og han lærer at læse fødslens udtryk, så han har mulighed for at være et skridt foran. Det samarbejde kører bedst, når i begge er fuldt klædt på og har fuld tillid til hver jeres roller i fødslen.

Når du har gået til fødsel i Fokus med Meyermetoden er du ikke afhængig af “den rigtige jordemoder,” men har sammen værktøjer til at få det bedste samspil med jeres fødsel, så det med travlhed og kemi ikke bliver så stor en faktor. Samtidig fokuseres på at opnå det bedste samspil med den jordemoder I får.

Kvinden er den, der bedst har forstand på sin krop, partneren, har bedst forståelse for kvindens behov og jordemoderen, den der har bedst forståelse for fødslen. Sammen kan de udrette mirakler!

Jordemoder Heidi Meyer Vallentin

I vil få en helt konkret forståelse for fødselsmekanismen og fødselshormonerne, og hvordan I som et team kan få en god og styrkende oplevelse frem til mødet med jeres barn. Fødselsforberedelse handler i høj grad om at give jer en forståelse for fødselsmekanismen og fødselspsyken, men også en viden, der hjælper jer til at skelne imellem den normale fødsel og den komplicerede, så I kan “sadle om!” og få det bedste ud af den fødsel som kommer.

Der er IKKE en opskrift på den gode fødsel. Det gælder ikke om at “tick the box” ved  ingen vestimulering, ingen smertelindring, ikke føde på ryggen og selv tage imod.

Men tværtimod være åben for at arbejde med det fødslen har behov for.

Vi kan ikke selv vælge hvilken fødsel vi får, men vi kan påvirke den positivt og så kan vi vælge hvilken følelse, vores barn skal fødes med. Følelsen af at have gjort det bedste vi kunne og taget de rigtige valg til den fødsel der kom, er vejen til den gode fødsel.

Jordemoder Heidi Meyer Vallentin

Meyermetoden tilbyder forskellige forløb, hvor du og din partner kan få værktøjer til en god fødsel.

  • Fast track forløb – en 5 timers workshop sammen med andre par
  • Privat forløb, der består af 3 sessioner på 2,5 timer i dit eget hjem samt opfølgende kontakt.
  • Gruppe forløb over 3 mødegange med en forudgående telefonsamtale om jeres individuelle psykiske udgangspunkt.

Uanset om det er privat eller ved en workshop, får I forståelse for fødselsmekanismen, smerteteori, og hvordan I fremmer fødslens potentiale, så I får en kortere, mindre smertefuld fødsel og vil opleve at være på forkant og mere i kontrol. Partneren inddrages aktivt, så han eller hun kan fremme smerteoplevelsen og være en betydelig medspiller i fødslen.

I får:

Indgående kendskab til fødselsmekanismen, hormoner og fødselsfremmende strategier.
Indsigt i smerteteori og beviseligt smertelindrende teknikker.
Konkrete værktøjer til teamwork og fælles ejerskab over fødslen.
En dybdegående forståelse for den fødende, hendes natur, og hvad der virker.
Den bedste fødselspartner du kan ønske dig.
Mod på fødslen og forventningens glæde.

I lærer: 

Konkrete mestringsstrategier for den fødende

Smertelindringsteknikker ved hjælp af partneren

Fokuseret Vejrtrækning

Rebozomassage

Fødestillinger og presseteknikker

Hvordan I kan tage ejerskab i fødslen 

Hvordan far kan blive den bedste douladad!

Meyermetoden er:

En pressur-serie af smertelindrende fokuspunkter som udføres under veer

En conditioneret/ indlært teknik til mobilisering af centralnervesystemet.

En genvej til afspænding og mestring

En timer af veerne

En bodyscan der virker groundende og fordybende.

En beviselig afledning og blokering af smertesignaler ved Gate Control teori

 

BOOK HER

As anxious first-time parents we did three (!) birth preparation classes, but what we learned from Heidi was definitely the biggest help. Even at a first-time birth that was over in just three hours, me and my husband was able to work together, and had both a breathing pattern and a physical method to help us stay connected through it all. Heidi was also a wonderful help in the weeks before birth, when I had an injury in my arm that gave me intense pains for a week, which made me very afraid of going into labor without my full mental capacity. Heidi is a wonderful person and a gifted midwife.

Elin Andersen