Babytrivsel

Vi bliver alle vores egne børns babyhviskere hen af vejen. I takt med, at vi lærer vores børn at kende og med gentagne forsøg og reaktioner, analyserer vi os frem til, hvad lige netop vores barn har brug for, for at trives. Men nogle babyer er ikke ligeså nemme at læse som andre. Forskellige problemstillinger kan have indflydelse på babys reaktionsmønstre og vores udgangspunkt kan være meget forskelligt alt efter om vi selv er trætte, forpinte efter fødsel eller bare kørt fast i et mønster uden overskud til at analysere eller bryde fri af et dårligt mønster.

Med min viden og erfaring kan jeg hjælpe jer med at få en genvej til forståelse af de mest gængse problemstillinger som sur mave, kolik, refluks, ringe søvnmønster osv og give jer værktøjer til, hvordan I kan afhjælpe barnets ubehag og hjælpe jeres barn i trivsel og på vej mod en rutine, som I alle kan trives i.

Hjemmebesøg.

Forud for hjemmebesøg er det en god ide at have ført babylogbog over et par dage. Hvornår spiser baby? Evt. fra hvilket bryst? Hvornår sover og  græder baby. Evt afføring. Jeg analyserer jeres oplysninger udfra logbogen samt en samtale om fødslen og trivslen fra start til der, hvor I er i dag og på baggrund af det gøres en vurdering til løsning af familiens problemstillinger.

Hjemmebesøg er altid min. 2 timer, hvor jeg gerne ser barnet spise og arbejder med maven og stimuli efterfølgende.

I vil få mange gode ideer til trivselsfremmende aktivitet med barnet og forståelse for amningens døgnrytme og hvordan små justeringer kan gøre en stor forskel. Derudover viser jeg jer smertelindrende teknikker og introducerer jer til søvnfremmende tiltag.

Amme og Babyforberedelse som gruppekursus

Et 3 timers kursus om livet med en nyfødt baby og hvordan I kommer godt fra start med amning eller flaske. 

Med fokus på det  “det fjerde trimester”, – de første tre måneder af barnets liv. lærer I, hvordan I kan læse barnets behov, hvordan man kan få ro og trivsel og hjælpe barnet mod en rutine, som også har stor indflydelse på barnets trivsel op til ca 6 mdr.

Jeg taler om, hvordan man leder baby hen mod en rutine og sørger for at skubbe og skærme barnets stimuli og udvikling. 

Der vil være masser af konkrete tips og råd, og I er velkomne til at tage billeder af diverse teknikker. 

Kurset er for dig der snart skal være eller lige er blevet forælder. Babyer er velkomne. Der er halv pris for deltagere der tager kurset i forlængelse af Meyermetodens fødselsforberedelse.

Sluttes af med en spørgerunde. 

Se datoer for kommende workshops her