Ammerådgivning

Med mange års erfaring, som jordemoder og ammerådgiver og derudover tre egne svære, men dog succesfulde ammeforløb, er jeg en af Københavns mere erfarne vejledere, som både kan hjælpe jer med at afkode hvilke udfordringer I er rendt ind i og hvordan I bedst kommer ud på den anden side.

Jeg kan hjælpe med at diagnosticere om det er barn eller mor, der har udfordringer og hvilke tiltag, der kan være fordelagtige.

Jeg har erfaringer med alt fra revne brystvorter, svamp og brystbetændelse, til kort tungebånd og det lidt mere sjældne bagvedliggende korte tungebånd PTT. Kolik, refluks, bideproblemstillinger og ammevægring er også noget jeg kan vejlede om.

Amning er meget mere end at mætte et barn og selvom det måske kan virke som enten eller, er der mange måder at få det bedste ud af det ammeforløb man er endt i. Det er ikke så sort hvidt. Og selv små justeringer kan betyde alverden for bedre trivsel for jer alle.

Jeg arbejder med at skabe tillid til bryst og barn og hjælper jer med at blive klædt på til hurtigt at blive selvkørende.

Det er i min optik ikke nødvendigvis smertefrit at få en amning etableret. Men der er veje til at minimere smerte og opstartsvanskeligheder, derfor tilbyder jeg også ammeforberedende workshops og private konsultationer. Kontakt mig direkte for at aftale nærmere.