Bogen om Meyermetoden gav fødselsmod og forventningens glæde!

Severin 25.07.19

Kære Heidi.

For en uge siden kom min søn til verden. Op til fødslen havde jeg læst Meyermetoden, efter at have fået metoden anbefalet af en veninde.

Under selve fødslen endte min mand og jeg dog med ikke at anvende selve metoden. Men jeg skriver til dig for at sige tak for at have givet mig den største ro i sindet op til fødslen. Som førstegangs fødende kan nervøsiteten for den forestående fødsel hurtigt komme til at fylde meget. Men din bog formåede at gøre mig tryg og positiv omkring hele fødslen og forløbet op til, hvilket betød, at jeg endte med at gå og glæde mig til den frem for at frygte den.

Så din bog kan meget mere end selve metoden. Det, at få et indblik i selve fysiologien omkring en fødsel, gav mig en følelse af at have kontrol over den situation, der ventede mig – jeg følte mig simpelthen så godt forberedt på alt det ukendte.

Så af hele mit hjerte, TAK, for at DU har været med til at gøre min fødsel til den bedst mulige oplevelse! Jeg vil anbefale dig, din bog og din metode til alle fødende, jeg møder. Jeg talte også meget med mine jordemødre omkring bogen og metoden (da den var nævnt i min fødselsplan), og de var alle meget interesseret i at vide mere – selvom de allerede havde hørt om metoden, men ikke var bekendt med detaljerne.

De kærligste hilsner fra en meget taknemmelig førstegangsfødende, Lise.

 

 

Du kan købe Bogen om Meyermetoden her Saxo

Læs en anmeldelse af Bogen om Meyermetoden her 

Du kan læse mere om fødselsforberedelse med Meyermetoden her 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *