Ydelser

Jeg tilbyder en række ydelser, der kan hjælpe jer med at få det bedste ud af graviditeten, fødslen og tiden efter med en lille ny i familien.

Jeg kan bookes til konsultationer i graviditeten i hjemmet eller hos mig. Hvor vi kan lave almene graviditets undersøgelser, men også tale trivsel og hvordan man bedst navigerer i graviditetens psykologi og udfordringer. Vi kan også koncentrere os om  Jordemoderterapi -at få en forløsende samtale om alt det der fylder, som den dejlige gave det er at tale med en person, der ved, hvor man kommer fra, og hvor man gerne skal hen og hvilke værktøjer og mestringsstrategier man kan have glæde af.

Fødselsforberedelse kan arrangeres i forskellige individuelle former. Hvis der har været udfordringer i graviditeten med fertilitetsproblemer, gentagne aborter, eller andre psykiske sårbarheder anbefaler jeg et Privat forløb, men ellers udbyder jeg også Grupper kurser og Fast track forløb.

Jeg kan følge jeres fødsel helt til dørs med opfølgende Efterfødselssamtaler, Ammerådgivning og Babyhviskerbesøg med fokus på jeres barns trivsel,  søvn og hjælpe jer mod en rutine.

Alle former for konsultation tager afsæt i jeres udgangspunkt og situation – og er selvfølgelig tilpasser jeres individuelle behov.