Priser

Min rådgivning foregår privat i dit hjem eller hjemme hos mig.

Jordemoderkonsultation Konsultation hjemme hos mig, med graviditets tjek og samtale med fokus på dig og din nuværende situation i graviditeten.

Pris: 500kr for 45 min.

Terapi konsultation Samtale og afklaring af førfødselsangst, efterfødselsreaktioner og  gennemgang af tidligere fødselsforløb.

Pris: 2000kr for 2 timers konsultation.

Babyhvisker Fintuning af babys signaler og fremning af Babytrivsel herunder søvn og rutiner. inkl. Opfølgende samtale pr tlf /email.

Pris: 2000kr for 2 timers konsultation.

Babyforberedelse 2 timers foredrag med fokus på Det fjerde triester, ammeopstart og babys trivsel.

Pris 500kr for 2 timer ( halv pris ved gengangere fra fødselsforberedelse)

Ammerådgivning Afklaring af sår og smerteproblematikker samt mistrivsel hos barnet med manglende vægtøgning og søvn. Forståelse for amningens døgnrytme og barnets tegn på trivsel med udgangspunkt i en 2 dages amme/søvn logbog og efterfølgende telefonisk opfølgning x2.

Pris: 2000kr for 2 timers konsultation

Fødselsmodning Samtale om naturlig igangsættelse og fødselsfordrende strategier med udgangspunkt i din/jeres fysiske og mentale tilstand. Instruktion og behandling med afspænding ved Rebozo (mexicansk rysteteknik, Sidelying release (bækkenåbning) og oxytocinfremmende afspænding med Meyermetoden. Hindeløsning kan gøres hvis over termin. Modnings akupunktur kan inkluderes.

Pris: 2000kr for 2 timers konsultation

Privat fødselsforberedelse med Meyermetoden hos jer.
Et individuelt forløb ud fra jeres udgangspunkt, med tid til at tage pulsen på graviditetens tanker og udfordringer og samtidig få fuld fødselsforberedelse og en efterfølgende efterfødselssamtale.

3 sessioner af 2 timers varighed
1 efterfødselssamtale tlf/skype
Pris: 4000 kroner   Aften Weekend tillæg 500kr pr gang.

(3500kr ved forløb i kontor tid hos mig)

Fast track gruppe fødselsforberedelse med Meyermetoden kursus af 5 timer Fuld fødselsforberedelse – vi har fart på og når det hele!

Pris: 1950 kroner pr. par

Fødsel i Fokus Gruppeforberedelse med Meyermetoden
Hyggelig, sjov og lærerig fødselsforberedelse med gode beretninger og masser af spændende teori for både mænd og kvinder. Partneren falder IKKE i søvn i min undervisning – han har alt for travlt med at lære, hvordan han skal passe på dig. I lærer alt, hvad I skal vide om fødslen og jeres roller.

3 sessioner af 2, 5  timers varighed. Inklusive en forudgående ‘fear clearance’ tlf/skypesamtale og man er velkommen til at ringe og fortælle om sin fødsel.
2500 kroner

Behandlerworkshops i Meyermetoden
Lær alt den spændende teori som Meyermetoden bygger på og få styr på Meyermetodens virkemåde, så du opnår den fulde effekt.

For jordemødre/doula/studerende (op til 20 personer)
Pris: 1.500 kroner (studerende halv pris)

Efterfødselscafe to timers samtale rum om jeres fødselsoplevelser med vores fælles refleksioner og helende forståelse.

Gravid og Mødregruppe homeparties
3 timers gruppekonsultation med op til 5 personer.
Fokus på ammeforberedelse i graviditeten, babyhviskning i det fjerde trimester, fødselsforberedelse, Meyermetoden og amning – alt efter hvad I ønsker..
Pris: 2500 kroner for en gruppe.

Foredrag/kurser inden for graviditet/fødsel/barsel kan aftales.

Oplæg om Meyermetoden

2,5 timers oplæg om hvilke betragtninger og erfaringer, der førte til Meyermetodens tilblivelse, et lille kig på den teori, der understøtter teknikkens effekt og en kort intro til Meyermetoden.

Pris: 3800kr ekskl. moms plus kørsel.

Fuld workshop i Meyermetoden for uddannede jordemødre

Pris: 15.000kr pr kursusdag. ekskl. moms

(Fuld workshop forløber over halvanden dag). Eksempel. 1 dag med auditorieoplæg ubegrænset antal pladser og 1/2 dag med hands on training af max 20 deltagere pr hold.

 

For besøg mere end 2 timer faktureres per påbegyndt time.
Tillæg for aften, weekend og helligdage: 500 Kr.
For kørsel uden for hovedstadsområdet tillægges kørselsgodtgørelse 3 kroner pr. kilometer med mindre andet er aftalt i forbindelse med mine Jyllands ture. Her betales ikke for kørsel.

Skriv og hør hvornår jeg næste gang er på farten. Generelt dækker jeg hele Danmark.